Blog Bohio

coses interessants

Llegir

«Paquito eld e Cuba» seleccionat al DocMontevideo

El projecte «Paquito el de Cuba» ha estat seleccionat per participar en el Pitching de DocMontevideo. Del 22 al 31 de juliol a la capital d’Uruguai tindrà lloc aquesta trobada de professionals del cinema documental. Dins de la seva agenda d’activitats el dia 29 serà el torn del pitching on presentarem el nostre projecte. Per participar d’aquestes presentacions exprés s’han seleccionat dotze documentals d’Amèrica Llatina.

montevideo

http://www.docmontevideo.com/mercado/pitching-documental/

Jornades Professionals D’A

Estratègies de màrqueting de cinema independent

Aquest any el D’A, Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, va organitzar unes «Jornades professionals sobres estratègies de màrqueting de cinema independent». Un espai on es volia debatre i analitzar les estratègies de màrqueting i comunicació. Van ser deu hores per on van passar professionals del màrqueting, la distribució internacional, la producció, inclús de noves vies de finançament com la banca ètica de Triodos.

La veritat és que cal agrair als organitzadors dues qüestions importants. La primera, que el preu de les jornades era prou raonables. I la segona, que per aquelles persones que no hi vam poder assistir, ara es troba disponible el contingut íntegre al canal d’Europa Creativa Desk.

Estratègia de màrqueting

Distribució

Exposició «Combatir la nada»

L’exposició Combatir la nada és un homenatge a Julio Cortázar realitzat pel fotògraf Marcos Pérez en col·laboració amb l’Associació literària La Mordida. En el centenari del naixement de l’escriptor franco-argentí Sant Feliu va acollir una exposició que, com si fos un joc alquímic, vol transmutar la riquíssima imatgeria de Cortázar a una realitat fotogràfica molt més palpable. Posant imatges concretes a les seves paraules sorgeixen fotografies que van des de l’angoixa i penombra dels seus personatges més perduts a la sincera però inconscient alegria de les seves criatures mes lúdiques. Una trentena de fotografies que mostren els relats o fragments de novel·les d’una petita però significativa part de la seva obra.

lamordidaliteraria.com